En vanlig vecka i Palma

Språkkurs

Det är svårt med spanska. Vi går steg 2 hos Frida och Paula. Det är tur att dom har ett annorlunda sätt att lära ut. Det känns som lite fastnar i hjärncellerna. Vi spelar teater, dansar och spelar spel för att på ett naturligt sätt få in nyttiga fraser att använda.

När det är dags för avslutning går vi till saluhallen och handlar för att slutligen tillsammans laga en typiskt spansk måltid.

Golf

På Mallorca finns det minst tjugo golfbanor. Dom flesta är väldigt fina. Vi älskar att spela på de tre banorna strax norr om Palma. Son Muntaner, Son Vida och Son Quint.

Men det är dyrt att spela så det gäller att kolla upp när det är lägre priser. Early Bird och Twilight kan vara ett val (tidigt och sent på dagen) eller att boka på internet under GreenFriday.

Bevattning

För att få en grön terass och som inte vissnar ner när vi är i Sverige så har vi installerat en bevattningsanläggning. Gunnar har dragit rör och jag har installerat systemet. Det fungerar via en App så nu kan jag sitta i Sverige och kommendera vattning. Dessutom har vi schemalagt vattning och har en sensor som kollar hur fuktigt det är i jorden.

%d bloggare gillar detta: