Vandra på Mallorca är fantastiskt

Idag tar vi bussen till Deija! Vi rullar framåt på en kurvig väg och ibland blundar jag. I Deija plockar vi fram vår nyinköpta vandringsbok för att snabbt hitta vår startpunkt för vandringen. Vi har laddat ryggsäcken med vatten och frukt och har bestämt oss för att vandra till Port de Soller. Men först tar vi vägen ner till Cala de Deya bara för att få en känsla av hur det kan bli när restaurangerna är öppna.

Vi vandrar tillbaka uppför backen och tar av på vandringsleden mot Soller. Nu ska vi vandra ca 3,5 timme till. Landskapet är vackert! Pulsen går upp! Vi stannar och dricker ibland. Det är mycket uppför!

När vi nästan är framme står det plötsligt en tjej i ett juicestånd! Vi köper naturligtvis! Gunnar blir superförtjust i juicepressen och bestämmer sig för att en sådan ska han ha!

Efter en timmes vandring ser vi äntligen Port de Soller! Vackert och skönt att vara framme. Nu väntar lång lunch på Kingfisher!

När vi summerar dagen ser det bra ut!

%d bloggare gillar detta: